Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of MRW, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Viridor gains consent for major landfill changes

After two years of consultation, Viridor Waste Management (VWM) has finally gained consent for major changes at one of its landfill sites. The Parkwood facility in Sheffield has been the source of great debate, but a landscaped buffer zone will now be constructed at the north of the site to provide a green visual shield for local residents. Landfilling operations will also be moved back from houses by at least 50 metres and  will continue to move away ...